Om Kornhul.dk

Velkommen til Kornhul.dk - Din online shop for kvalitets cornhole spil.

Kornhul.dk er en Danskejet webshop med eget lager i 2770 Kastrup. 
Vi fremstiller alle produkter på egen fabrik og har derfor ingen dyre mellemled, så derfor vil du altid kunne købe dit næste Cornhole spil samt tilbehør billigst hos os, uden at der er slinger i valsen på kvaliteten.
Vores vision er, at alle skal have råd til at have det sjovt med vores Cornhole spil.

Vi er stolte af at være din nye online webshop til alt det du behøver for at komme i gang med at spille og nyde dette populære Cornhole spil.

Brug for en snak ?
Tlf.nr: +45 28 96 29 09
Mail: gumagruppen@hotmail.com

Hvorfor Vælge Kornhul.dk

 1. Høj kvalitet:
  Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Alle vores cornhole spil og kasteposer er håndlavet med omhu og opmærksomhed på detaljer for at sikre lang og god holdbarhed.

 2. Variation og tilpasning:
  Uanset om du er amatør eller en professionel Cornholespiller, har vi Cornhole sæt i forskellige størrelser, farver og designs. 

 3. Kundeservice:
  Vores salgsteam er her for at hjælpe dig med at finde det rette Cornhole sæt samt udstyr til dine behov og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

 4. Levering til døren eller pakkeshop:
  Vi leverer hurtigt og nemt din bestilling af Cornhole sæt lige til din hoveddør, indenfor 1-2 hverdage, så du kan komme i gang med at spille uden besvær.
  Du kan også vælge levering til pakkeshop, hvis det passer dig bedre.

 5. Sjov for alle aldre:
  Cornhole er ikke bare et spil, det er en måde at samle venner og familie, skabe minder og have det sjovt sammen udendørs. Vi er glade for at være en del af denne mulighed og støtte sjove øjeblikke.

Uanset om du vil spille i baghaven, på stranden, ved en picnic eller som en del af en konkurrence, har Kornhul.dk det rette Cornhole havespil til dig.
Gør dit udendørs spil til en oplevelse med vores fine Cornhole produkter.

Besøg og shop bare løs på Kornhul.dk
Find inspiration til dit næste Cornhole spil. Lad os sammen skabe uforglemmelige øjeblikke fyldt med grin, konkurrence og sjovt samvær!

 

Brug for en snak ?
Vi elsker at snakke med
vores kunder og du skal være velkommen til at kontakte os:
Tlf.nr: +45 28 96 29 09
Mail: gumagruppen@hotmail.com
Cvr: 27 08 56 87